Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16D tabte til topholdet Kolding

Martin Hallberg, udgivet d. 17. november, 2013

U16 Drenge 1. Division

Kolding IF – Skanderborg Håndbold 26-16 (13-8)

Skanderborg-drengene var oppe mod hårde odds, da de skulle spille skæbnekamp ude mod puljens nummer 1 samtidig med,  at endnu en af holdets spillere var blevet skadet. 

Skanderborg lagde godt ud, og de første små 10 minutter af kampen spillede de to hold lige op. Desværre skulle det vise sig, at hjemmeholdet havde et ekstra gear, så SHEA logode midt i første halvleg begyndte at trække fra. Udeholdet kæmpede hårdt og halede flere gange ind på modstanderne, men de nåede aldrig helt tæt på. 

Drengene kæmpede en herre-fight, hvor der blev givet og taget i begge ender. Godt forsvarsspil og en flot målmandspræstation gjorde, at man i perioder fik lukket ned for hjemmeholdets stærke bagkæde. Det blev desværre ikke fulgt op i angrebet, hvor mange afslutninger ikke var inden for rammen. 

Udmattelse og bevidstheden om, at Skanderborg-drengene ikke længere selv kan afgøre deres videre skæbne i turneringen, kostede koncentrationen i de sidste minutter af kampen, hvilket modstanderne omgående udnyttede.  

Stillinger undervejs:

2-2, 7-2, 7-4, 9-4, 10-8, 13-8, 17-10, 20-12, 21-14, 23-16, 23-18, 26-19.  

Målscorere for Skanderborg:

Mikkel Offersen 8, Jacob Jessen 3, Kristian Stampe 3, Nicolaj Husum 3, Troels Hübschmann 1, Anders Boldsen 1.

Website Security Test