Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 Piger stadig ubesejrede

Martin Hallberg, udgivet d. 22. november, 2013

U16 Piger 1. Division

Hornbæk SF-Skanderborg Håndbold 10-31 (8-12)

Det blev til den ventede storsejr ude torsdag den 21/11 mod puljens bundhold Hornbæk.  

Første halvleg blev en rodet affære med mange udvisninger til de grønne. Til trods for dette holdt Skanderborg hele tiden en fin afstand til hjemmeholdet, og kunne således gå til pause med en føring på 12-8.SHEA logo

Efter en opsang i omklædningsrummet var koncentrationen langt bedre i anden halvleg, og en super stærk indsats i målet af Josefine Svarre holdt Hornbæk nede på kun 2 scoringer i de sidste 30 minutter.

For Skanderborg spillede foruden Josefine, debutanten Signe Kirk en flot kamp, ligesom dagens topscorer Annika Jakobsen leverede mange flotte scoringer. En absolut godkendt anden halvleg med scoringer af alle 7 spillere og endnu 2 gode point til tabellen.

Målscorere for Skanderborg:
Annika Jakobsen 9, Rebekka Jørgensen 7, Signe Kirk 5, Nicoline Olsen 3, Sofia Deen 3, Michelle Sally 2, Annika Enevoldsen 2.

Website Security Test