Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14P slog VRI på udebane

Martin Hallberg, udgivet d. 29. november, 2013

U14 Piger Division

VRI – Skanderborg Håndbold 16-20 (11-10)

Pigerne fra Skanderborg drog onsdag til Bellevuehallerne for at møde VRI i kampen om den tredjeplads, der måske kan give adgang til 1. Division efter ombrydning. VRI var inden kampen 2 point foran Skanderborg dog for en kamp mere. 

De grønne startede med at ramme træværket på et straffekast, og udover det bød først halvleg på en del tekniske fejl fra begge hold. Halvlegen var meget lige, så ingen af holdene formåede at få slået et hul til det andet hold. Skanderborg døjede lidt med at få tacklet ordentligt af på hjemmeholdets store højre back, så VRI kunne derfor gå til pausen med en spinkel føring på 11-10. 

I pausen blev der talt med store ord i omklædningsrummet, hvilket afspejlede sig i et noget mere kontant forsvarsspil. VRI tag ligeledes godt fat i defensiven, men generelt fungerede Skanderborgs angrebsspil bedst, så de fik stille og roligt etableret en føring på 3 mål. Et par afbrændere gjorde dog, at VRI kom op igen. De grønne holdt dog hovedet koldt og trak fra igen, og kunne således trække sig sejrrigt ud af kampen med cifrene 20-16 efter en solid holdindsats. 

I målet skal begge keepere roses – Agnethe Thorup for flere gode redninger i starten af kampen og Anna Kristensen for gode aktioner i den afgørende fase af anden halvleg. 

Næste kamp er den svære udekamp mod ubesejrede HEI.

U14O

 

Website Security Test