Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Trans: I´am back

Webredaktør, udgivet d. 30. november, 2013

Humørbomben målmand Christian Trans blev efter kampen fortjent valgt til kampens spiller i omklædningsrummet, efter en fremragende indsats de sidste 50 minutter af kampen.

Christian TransVar det dit gennembrud i ligaen ?

Det var ihvertfald rigtigt lækkert endeligt at komme i gang på det her niveau. Jeg var rigtigt skuffet over min indsats hjemme mod TMS hvor jeg var alt for usikker. Denne gang var jeg mere sikker og stod bare og ventede.

Jeg havde tænkt rigtigt meget over kampen og i dag tog jeg de bolde jeg skulle tage, og holdt min side i stedet for at prøve at tage alt, for det ved jeg jo godt man ikke kan. Det lykkedes vist meget godt i dag.

Du stod en rigtig fin træningskamp før sidste sæson, også mod Tvis, er det blevet din favorit modstander ?

Ja Tvis er blevet bange for mig. De kom før kampen og sagde, ”Åhh nej er han med”, og så måtte jeg jo sige, Ja jeg er med, I am back.

Du overstråler jo klart Jonas Hansen i den anden ende

Ja men det er jo ikke første gang, det kan han ligeså godt vænne sig til. Men det var godt at se ham igen, han er en dejlig dreng ham Jonas.

Hvad er det for en følelse du står med nu

Jeg er selvfølgeligt skuffet. Vi havde chancen og havde dem nede i sækken, foran med 1 med 2 minutter tilbage og har bolden, men vi glemmer og snøre sækken til sidst desværre.

Website Security Test