Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Trans har kun spillet i Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 26. november, 2013

20 årige Christian Trans har spillet 15 kampe for Skanderborg Håndbold i ligaen, og han har kun spillet hos os. Christian bor stadig i Skanderborg og mandag fik undertegnede en snak med vores humørspreder i målet.

Christian TransLidt skuffet

Min store ambition har altid været at spille i Ligaen for Skanderborg. Jeg fik også få minutter på banen i lørdagens kamp mod TMS Ringsted, men jeg er lidt skuffet over min egen præstation i denne kamp. Det var også lidt svære arbejdsbetingelser som jeg havde, da jeg kom ind. Først et straffekast, som gik ind, og så gjorde Rune Poulsen, med hans trukne skud til højre for mig, det også svært at være målmand.

 Fedt at være med

Det er fedt at være med omkring Ligaholdet og få chancen i nogle kampe, og jeg vil gøre alt for at blive bedre i måle. Det er dejligt, at vores andethold er kommet i 2. division, så jeg også kan få meget spilletid på dette hold.

 Stort spring til Ligaen

Det vil måske gavne mig med et år i 1. Division til næste sæson, for der er et stort spring fra 2. division til Ligaen, og selvfølgelig er mit mål at komme til og spille i Ligaen, men jeg vil da heller ikke udelukke, at jeg tager en sæson mere i Skanderborg.

 Linus lærer mig meget

Linus (Persson.red) gør det godt i målet, og han giver mig en masse gode råd, og jeg kan lære meget af ham. Især hans tilgang til målmandsspillet

/Aage Armann

Website Security Test