Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Støt damerne til tv kampen på fredag

Kirsten B Madsen, udgivet d. 26. november, 2013

1. Division damer Skanderborg – TMS Ringsted fredag den 29.11 kl. 19.30

Tja, så lyver tabellen jo ikke så meget mere. Vi er ved at nærme os “sub-toppen”, hvor vi selv mener, at vi hører til.
1 div damer sjovt holdbilledeMen det kræver, at vi sætter Ringsted på plads i fredagens kamp, og at vi viser stabilitet i begge ender af banen.
Sidste weekends 2 points i en rodet forestilling i MB-hallen imod VSH er sat på kontoen, dog tager vi indstillingen og det hævede bundniveau med os fremadrettet.
Flere af de normalt bærende spillere ramte måske ikke det normale niveau, men så er det jo fantastisk, når vores bredde, som vi selv elsker at snakke om, virkelig slår til.
TMS Ringsted er kommet skidt fra start, men har bemærkelsesværdigt nappet to points imod Tarm, som vi selv smed et point imod. Derudover tabte de med en enkelt pind imod Lyngby, som også hænger på “subtoppen”.
Vi skal have styr på de tre bagspillere og målædere Nadja Martinsen, Lea Laursen og Camilla Andersen, som tilsammen har scoret 120 mål ud af Ringsteds hidtidige 195, vi skal vise fysik og bredde, og ikke mindst skal indstilling og attitude være til stede. Ellers bliver vi udstillet for åben skærm, da Kanalsport har meldt sin ankomst.

Sidst vi var på Kanalsports sendeflade var, da vi slog Vendsyssel på udebane. Så vi håber på et dejavu.
Til kampen er der debut til vores norske keeper, Marte Mari Johansen, som har overstået sin 30-dages karantæne efter skiftet fra SK Aarhus/Skovbakken. Hun afløser  16-årige Trine Bentzen, som returnerer til U16-holdet.
Vi håber naturligvis på, at Marte kan få en debutgave i form af en ny sejr.
Vel mødt til tilskuere, dommere og modstandere. Lad os så få lidt larm på lægterne i MB.

Kim Lerche

Træner 1.damer

Entre til kampen 40kr for voksne

Website Security Test