Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – TMS Ringsted 33-28

Webredaktør, udgivet d. 23. november, 2013

Skanderborg Håndbold – TMS Ringsted 33-28 (13-18)

Det blev til 2 point mod bundproppen fra TMS Ringsted i hjemmekampen i Morten Børup Hallen.

Kampen blev en yderst underlig oplevelse, en oplevelse der uden nogen form for overdrivelse kunne kalde nat og dag. Ved bageren er en nat & dag normalt med hvid og brun glasur – i cigaræsken var den nok nærmere hvid og kulsort.

nat og dag kage 2Skanderborg diskede op med sæsonens dårligste forsvarsindsats i 1. halvleg. 19 forsøg mod Skanderborg målet resulterede i 18 Ringsted mål, og Niels Guldborg og Christian Trans kunne ikke prale med redningsprocenter der var liga niveau værdigt. Forsvaret blev mere og mere usikkert og TMS kunne trække fra 11-11 til pause stillingen 13-18 uden nævneværdig modstand. Den skadede Linus Persson var savnet i Skanderborg målet, men efter pausen steg redningsprocenten heldigvis.

Man fornemmede at der skulle tales med meget store bogstaver af Jesper Holm i pausen for at vække de grønne i dag, men Skanderborg træneren var overraskende rolig da han kom til det traditionelle pause interview med speaker Morten Vest. Der var fokus på at få gang i forsvarsspillet og Holm mente bestemt ikke at kampen var tabt allerede.

Det skulle Jesper Holm få fuldstændigt ret i. Spillerne kom ud som forvandlet og Jeppe Krogh og Kasper Povlsgaard var pludseligt flyvende i midterforsvaret. 7 minutter tog det inden 5 måls pauseføringen var indhentet via 5 mål fra hjemmeholdet og ingen til TMS Ringsted. Der skulle gå hele 8 minutter og 30 sekunder inden det første Ringsted mål blev sat ind efter pausen og fra 19-19 så Skanderborg sig ikke mere tilbage i den kamp. Der blev hurtigt øget til 25-20 og efter 45 minutter var kampen reelt afgjort til hjemmeholdets fordel.

Rasmus Kaagaard 8989Et vanvittigt kampforløb er hvad kampen vil blive husket for, og så desværre et alvorligt uheld for Rasmus Kaagaard. 100 kamps jubilaren faldt uheldigt ned i forbindelse med hans udligning til 18-18, og han måtte bæres fra banen med store smerter i det ene knæ.

Største roser må idag gå til Tim Sørensen på højre fløj, Michael Pedersen samt en jætte forsvarsindsats efter pausen af Jeppe Krogh og Kasper Povlsgaard.

Med sejren holder vi fast i midterfeltet i ligaen og skabte yderligere afstand til de nederste 5 hold. Stillingen er knækket efter 9. pladsen og vi holder stadig den forjættede 8. plads indenfor overskuelig afstand.

På fredag gælder det Team Tvis Holstebro på udebane, og så har vi mødt alle hold én gang.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Tim Sørensen 7, Kasper Povlsgaard 6, Andreas Væver 5, Michael Pedersen 5, Peter Balling 4, Mikkel Kaagaard 2, Lars Mousing 1, Rasmus Kaagaard 1, Morten Kirk Olesen 1, Mads Thomsen 1.

Målscorer TMS Ringsted:

Marcus Dahlin 7, Rune Poulsen 6, Kasper Kisum 6, Lasse Uth 3, Rasmus Wegmann 2, Nichlas Poulsen 2, Jonas Bruus Tidemand 1, Anders Møller 1.

Website Security Test