Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skadesplagede U16D tabte til AGF-Viby

Martin Hallberg, udgivet d. 15. november, 2013

U16 Drenge 1. Division

AGF-Viby – Skanderborg 24-19 (11-9)

Det var lige ved og næsten for Skanderborg-drengene i første halvleg. Men desværre kunneSHEA logo man ikke holde fast i føringen på et tidspunkt, hvor man virkelig havde fat i AGF –  og så kunne AGF holde afstand i resten af kampen.

Udeholdet havde lært lektien fra den første kamp, og havde indstillet forsvaret efter AGF`s farlige venstre back samt de hurtige kontra-løb. Så de grønne lagde fornuftigt ud. Derpå fulgte 10 sløje minutter, hvor man brændte nogle oplagte chancer, og kom i forsvaret for langsomt frem til skytterne.

Midt i halvlegen skiftede kampen karakter. Lige pludseligt flød Skanderborg-spillet, der blev afsluttet rigtigt og lukket godt af i forsvaret med en anelse mere fremskudte positioner. Man mærkede troen på det hos spilerne, og SH kommer foran med 1 mål. Det faktum, at AGF`s stærke målmand Emil blev skadet, hjalp også. Kampen lå på vippen, og man fornemmede, at Skanderborg kunne lukke AGF ned, hvis man fik en 2-3 måls føring. Det kom desværre ikke til at ske – et par ukoncentrerede afslutninger samt lidt uheld betød, at man var bagud med 2 ved pausen.

Lidt inde i anden halvleg gik Skanderborg frem i en 3:3, og det forvirrede tydeligvis AGF. SH kæmpede sig tilbage, og efter 10 minutter stod det 16-15. Derpå fulgte 10-12 minutter, hvor SH ikke scorede som et resultat af alt for forudsigeligt og langsomt angrebsspil, mens AGF øgede føringen til 6 mål. SH kom igen, og vandt de sidste 10 minutter; men det var ikke nok til at true AGF-sejren.

Desværre var det en af de afgørende kampe om liga pladserne, hvor de mange skader hos Skanderborg desværre havde svækket holdet alt for meget til, at det kunne kompenseres tilstrækkeligt.

 

Stillinger undervejs:

1-1, 4-2, 5-3, 6-7, 8-7, 11-9, 14-11, 16-15, 19-15, 21-15, 24-17, 24-19.

 

Målscorere for Skanderborg:

Kristian Stampe 7, Magnus Nygaard 6, Jacob Jessen 4, Mikkel Offersen 1, Nikolaj Husum 1 .

Website Security Test