Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vinder efter flot comeback

Kirsten B Madsen, udgivet d. 3. november, 2013

U16 Piger 1. Division

Skanderborg Håndbold-Randers HK 27-16 (10-15)

Skanderborg vandt efter flot comebackSHEA logo

Det blev en fantastisk åbning på sæsonen for U16 pigerne. I en stemningsfyldt Morten Børup hal sejrede pigerne med et enkelt mål over Randers HK.

Skanderborg kom godt fra start, og var foran med 2 mål efter 10 minutters spil. Herefter var det Randers, der kom ind i en lang god periode med rigtig mange kontrascoringer. Det betød, at pigerne ved pausen var bagud med hele 5 mål.

Efter pausen fortsatte Randers med at lægge afstand, og 5 min efter pausen havde de udbygget forspringet til 7 mål. Herefter vendte kampen totalt. De grønne kom i angrebet frem til langt mere kvalificerede afslutninger, som gjorde, at Randers´s kontramaskine blev sat i stå.

Langsomt kæmpede pigerne sig tilbage, og efter heroisk forsvarsarbejde var de med 2 min igen foran med 27-24. Randers kom tæt på i de sidste minutter, og fik med 10 sekunder igen reduceret til kampens resultat.

Pigerne viste fantastisk moral og super fight. Det lover godt for de kommende kampe, hvor de allerede igen søndag den 3.11 er tilbage i Morten Børup hallen, hvor Hammel kommer på besøg.

Målscorere for Skanderborg:

Nicoline Olsen 8, Sofia Deen 6, Stine Kristensen 4, Annika Jakobsen 3, Rebekka Jørgensen 2, Annika Enevoldsen 2, Michelle Sally 1, Marianne Dige 1.

Website Security Test