Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr i ujævn kamp

Kirsten B Madsen, udgivet d. 3. november, 2013

U16 Drenge 1. Division

Skanderborg Håndbold – Nøvling IF 2  31-15 (15-8)

Sejr til Skanderborg i ujævn kampSHEA logo

Efter en lang forberedelsesperiode på 2 1/2 måned gik turneringen for U16 endelig i gang mod et Nøvling 2-hold, som ikke viste sig at være nogen trussel.

Skanderborgs mandskab består af grundstammen fra den stærke 2011/2012-sæson i U14 plus nogle gode førsteårs spillere samt en enkelt mand udefra – så holdet kender hinanden.

Desværre så det ikke sådan ud i kampens indledende fase, hvor spillet var ujævnt og manglede rytme. En lang skadesliste var måske en årsag; men med truppens bredde dog ikke en god forklaring.

Midt i halvlegen begyndte der momentvis at komme gode takter fremad banen; men i forsvaret kørte Nøvlings venstre back rundt med vores spillere, så føringen efter 20 minutter kun var 10-6. Det blev heldigvis lidt bedre pga flere redninger og nogle gode individuelle præstationer i angrebet, så man kunne gå til pausen med en 7-målsføring.

Efter en godkendt start på 2. halvleg kom der 10 ufatteligt stærke minutter, hvor kontrafasen lykkedes perfekt, så man efter 15 minutter havde øget til en 15 måls føring. Kampen var dermed for længst afgjort; og i de sidste 15 minutter gik tempoet lidt ned, og man kørte den sikre sejr hjem uden ekstraordinære anstrengelser.

 

Næste kamp er torsdag den 31.10 i Bellevue hallen mod HEI 2.

Målscorere for Skanderborg:

Kristian Stampe 6, Magnus Nygaard 6, Andreas Due 6, Simon Hedehus 5, Troels Hübschmann 3, Rasmus Meyer 2, Jacob Jessen 2, Christoffer Friis 1

Website Security Test