Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vandt efter rodet kamp

Kirsten B Madsen, udgivet d. 3. november, 2013

U18 Drenge 1. Division

Kolding IF-Skanderborg Håndbold  21-24 (9-15)

Sejr til Skanderborg i rodet kamp

SHEA logoSkanderborgs U18 Drenge var fredag den 28.10 på besøg hos Kolding, hvor de skulle prøve at hente deres anden sejr. Dette lykkedes, men det blev en kamp, hvor Skanderborg spillede under niveau i forhold til, hvordan de har præsteret hidtil i træningskampe og første turneringskamp.

Kampen startede lige, men midtvejs i halvlegen trak de grønblusede fra og kunne gå til pause med en seksmåls føring.

Anden halvleg blev en halvleg, som Skanderborgs spillere gerne hurtigt vil glemme. Alt for mange personlige fejl i forsvar og angreb kendetegnende halvlegen, og Kolding vandt anden halvleg med tre.

Kolding skal have ros for, at de lykkedes med at få Skanderborg til at spille på deres præmisser. De trak tempoet ud, de lukkede af for kontra, og så spillede de lange kloge angreb og afsluttede fornuftigt.

“Vi er ikke tilfredse med spillet i dag, men vi er meget glade for de to point. Kampen i dag viser, vi stadig har meget vi skal træne og dygtiggøre os med. Heldigvis har vi trænet godt i en lang periode, så vi skal nok komme tilbage på sporet igen”, udtalte træner Rasmus Hauge efter kampen.

Website Security Test