Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

4 points kamp lørdag – gratis entre

Kirsten B Madsen, udgivet d. 19. november, 2013

 

1. division Damer

Oplæg Skanderborg Håndbold – VSH 2002

Lørdag den 23.11 kl. 17.30

VSH 2002 er efter en frygtelig start på sæsonen ved at røre på sig. Med sejre over henholdsvis Tarm Foersum, Haderslev og i weekenden TMS er de krøbet over stregen, og kæmper ligesom os, for at undgå både nedrykning og eventuelle nedrykningskampe.
VSH 2002 er et hold med unge spillere, som spiller hurtigt og som løber på alt.

Kim LercheSpecielt skal vi holde øje med målslugerne Nanna Stormly (8 mål imod Ajax), Karoline Wex, søstrene Brøns og specielt Sofie Nebelong, som er ved at ramme topformen. Et fremragende og talentfuldt hold, som nok skal skrabe points nok sammen til at undgå den direkte nedrykning, hvis de undgår skader. Den helt store forskel på VSH 2002 i de første kampe og VSH 2002 nu er, at de har fået styr på det offensive forsvar, hvor der er kommet mere fysik på, de har fået lukket hullet efter Christina Wildbork og Rikke Hørlykke, og ikke mindst ovennævnte profiler har taget ansvar.

Vi skal med parathed, løbevilje og skarphed i omstillingsspillet, bevise overfor os selv og VSH, at Morten Børup hallen er en uindtagelig “hule”. Vi skal vise, at sejre over Bjerringbro og Vendsyssel fra toppen af rækken ikke var en tilfældighed, men at det var resultatet af flid i træningslokalet, løbevillighed, ydmyghed og “knofedt”.
Ingen hold i rækken, måske bortset fra Ajax, SK Aarhus og Silkeborg Voel, har samme kvalitative bredde, som vi har på spillermaterialet. Men det er unge spillere, som først at ved at erhverve sig erfaring. Nogle gange er vi gode, andre gange lidt ufokuserede, og så lykkes tingene bare ikke. En meget naturlig proces, som alle sikkert kan nikke genkendende til. Men tag ikke fejl af, at vi gerne vil vise vores reelle styrke hver gang.

Derfor er det også supervigtigt, at vi får opbakning på lægterne i Cigaræsken.
Støt pigerne i denne supervigtige kamp, hvor vi med en sejr kan komme endnu tættere på subtoppen og distancere nedrykningsspøgelset!
Larm på lægterne, tak!!!

Der er gratis indgang til denne kamp

/Kim Lerche

 

Website Security Test