Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Risom drømmer om Tyskland senere

Webredaktør, udgivet d. 12. november, 2013

Matin Risom 201319 årige Martin Risom kom før sæsonen til Skanderborg fra Aarhus. Risom har før spillet i Korsholm og Skovbakken. Martin Risom har spillet 11 Ligakampe og fire scoringer er det blevet til i Skanderborg, og da undertegnede fandt Risom, søndag formiddag, var han på vej til sin tredje 2. divisionskamp for Skanderborg, denne gang på udebane mod Team Vestfyn. Martin Risom har en to-årig kontrakt i Skanderborg, og han bor i Hinnerup.

Hvordan er skiftet gået fra Aarhus ?

 Jeg har ikke fortrudt skiftet fra rivalerne fra Aarhus. Jeg er kun 1. års seniorspiller, og jeg er kommet til en klub med et rigtig godt træningsmiljø. Vi er mange unge spillere i truppen, og jeg er blevet taget godt imod, og vi træner rigtig godt. Det er positivt, at jeg har fået spilletid i alle Ligakampene, og jeg håber på, at få flere chancer, og det gælder om at træne hårdt hele tiden

 Tyskland er drømmen

 Jeg er ret tilfreds med tilværelsen, og jeg håber helt klart på, at komme til at leve af at spille håndbold. Jeg drømmer om udlandet, og det er særligt Tyskland som trækker

/Aage Armann

Website Security Test