Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

På svær tur til Det Vilde Vesten

Webredaktør, udgivet d. 28. november, 2013

Den grusomme grønne bande på tur til Det Vilde Vesten

wild west 1Når vi fredag eftermiddag begiver os ud på den snoede vej til Det Vilde Vesten i Hostebro, ligner det på forhånd en rigtig vanskelig opgave.

Vi har i den sidste periode momentvis spillet rigtig udmærket i begge ender, men i kampen i morgen bliver vi udfordret på andre parametre. Dels har Holstebros meget offensive tilgang til 6-0 forsvaret skabt problemer for mange hold og dels skal vi for første gang i en periode have noget ekstra ud af bredden.

Det er dog begge områder som vi glæder os til at prøve.

Wild west 2En af de spændende dueller i kampen, bliver krigen mellem de 5 gunslingers på kanterne. Magnus Bramming og Patrick Wiesmach mod Andreas Væver og Tim Sørensen/Johan Hansen, og det bliver i alle 4 faser af spillet yderst interessant og yderst vigtigt hvem der kan vinde den duel. Skal vi have point i morgen, så kunne det godt tyde på at vi skal være ekstraordinært gode her. Disse dueller har vi heldigvis dygtige cowboys til at stille op med, så vi ser frem til at finde ud af hvem der er de hurtigste på aftrækkeren.

Rent undtagelsesvis har vi valgt at offentliggøre startopstillingen inden duellen skydes i gang:

 

wild west 31. John Wesley Hardin

2. Billy the Kid
3. Jesse James

4. Butch Cassidy

5. The Sundance Kid

6. Jim “Killer” Miller

7. Clay Allison

Trænere, Tom Horn & Cole Younger.

Fys.Belle Starr

Kampen skydes i gang i Gråkjær Arena kl. 19.30

/Nicolej Krickau

Website Security Test