Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt BSV – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 15. november, 2013

Nicolej Krickau 2013 11Kampen i BSV i aften ligner ret fagligt ret meget den opgave vi havde i lørdags mod Kolding. Den største forskel rent defensivt ligger i at BSV råder over Mads Christiansen og Nikolaj Øris på højre back, som jo kaster med venstre. Det giver BSV bedre forudsætninger for at få noget flow end i deres angrebsspil, men omvendt kommer BSV med nogenlunde samme tyngde i tingene.

Angrebsmæssigt skal vi ligge et lag på fra i lørdags, hvis vi skal vinde, men det er heller ikke urealistisk at vi kan det. Selvom vi spillede en super kamp, så føler vi egentlig at der stadig er masser af områder der kan forbedres.

Den helt store forskel rent fagligt på opgaven i aften contra i lørdags mod KIF, ligger i BSV evnerne på 1. fasen. Kolding er ekstremt dygtige på 2. og 3. fasen, hvilket BSV også er, men på 1. fasen er BSV et niveau over Kolding. Det skal vi kunne matche og generelt bliver vi mere udfordret på speeden i aften.

Vi glæder os meget til at komme til Silkeborg. De ligger lige midt i en periode på 6 kampe, som de SKAL og BØR vinde. Det er selvfølgelig motiverende for dem og de kommer helt sikkert med alt hvad de har. Det bliver vildt spændende om vi kan drille bare en smule. Det er måske for naivt at tro at vi skulle kunne slå de 2 hold med de største budgetter på en uge, men hvorfor ikke give det en frisk chance ?

/Krickau

Website Security Test