Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mousing: Vi fik smadret igennem

Webredaktør, udgivet d. 10. november, 2013

Vores nye stregspiller Lars Mousing fik for alvor vist potentialet i gårsdagens sejr over KIF Kolding København. 3 mål på 4 forsøg, og en jætte indsats i forsvaret blev det til for den 21 årige stregspiller.

Det var for vild en stemning i dag. Jeg tror aldrig jeg har prøvet at være i et inferno, som der var de sidste 10 minutter i dag.

Las MousingJeg syntes vi har godt fat i Kolding hele kampen i forsvaret. Det er meget det samme de kommer med, og det havde vi trænet på hele ugen.

De har held med at trække en del udvisninger på at kaste sig rundt, men vi gør det rigtigt godt i undertal igennem hele kampen. Vi var forberedt på, at de nok ville få held til at trække udvisninger på den konto, og vi var enige om bare at fortsætte, og så håbe på at dommerne kunne gennemskue, hvad der skete.

Ud over det super forsvar, så står Linus en flot kamp bagved, det kræves selvfølgeligt også, for at det skal lykkedes med at besejre et så godt hold som Kolding. En dejlig sejr der gør at vi igen kan kigge lidt fremad igen.

Website Security Test