Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mikkel: Ikke til at bære med Rasmus

Webredaktør, udgivet d. 24. november, 2013

Mikkel Kaagaard var skarp i kontrafasen da kampen blev afgjort efter pausen. Hans tanker var efter kampen mest på storebror Rasmus Kaagaard, der kom til skade med sit knæ tidligt i 2. halvleg.

kage 3Det var en rigtig dejlig sejr. Vi fik gang i forsvarsspillet efter pausen og vi afgjorde faktisk kampen på 15 minutter selvom vi var bagud med 5 mål ved pausen. Det er flot moral af holdet syntes jeg. Jeg var selv inde i den fase hvor vi afgør kampen og fik lavet et par kontra mål, og det var fedt at kunne bidrage til at få vendt kampen. Det var vigtige 2 point i forhold til at holde kontakten til de hold over os.

 Sejren blev dog desværre overskygget af min bror Rasmus Kaagaards forfærdelige uheld. Vi ved jo ikke endnu hvor slemt det er så vi håber stadig det ikke er korsbåndet igen. Det er det samme knæ som Rasmus havde en korsbåndsskade i som U18 spiller men fysserne syntes umiddelbart at knæet er stabilt. Deres umiddelbare reaktion er at det måske er noget med menisken, men det er ikke til at sige før han bliver scannet. Det vil ikke være til at bære hvis han er ude i lang tid nu, efter han har fået en god start på denne sæson. At det så lige sker i hans jubilæumskamp nummer 100 gør det bare ekstra ærgerligt. Mine forældre er kommet med jubilæums kage til Rasmus, og selvom den er kommet helt fra Mors så ville den have smagt lidt bedre hvis ikke Rasmus var blevet skadet. Men den smager nu ret godt alligevel.

kage 4

Website Security Test