Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Michael Pedersen skuffet over sig selv

Webredaktør, udgivet d. 19. november, 2013

24 årige Michael Pedersen er i gang med sin anden sæson i Skanderborg Håndbold. Karrieren startede i Oddense, som flere andre spillere, der nu er i Skanderborg. Herfra fortsatte karrieren i Skive og Holstebro før Michael Pedersen kom til Skanderborg, hvor han nu har spillet 41 kampe og scoret 125 mål. Mandag formiddag fik vi en hyggelig snak i telefonen.

michael pedersen 2013 1 Hvordan går det med dig selv i Skanderborg Håndbold ?

Jeg spiller ikke godt for øjeblikket, og jeg er skuffet over mit eget spil, som er alt for forkrampet. Jeg ved ikke rigtigt, hvad der er galt. Men nu vil jeg tage mig selv i nakken, og vise at jeg kan på lørdag mod Ringsted hjemme i Morten Børup Hallen, for jeg ved, at jeg kan spille håndbold, og score mange flere mål, end jeg har gjort hidtil i min tid i Skanderborg.

 Tilfreds i Skanderborg

 Jeg er glad for at være i Skanderborg Håndbold, og jeg er tilfreds med alt omkring klubben.

 Hvordan føler du de 11 første kampe gået ?

 Vi har fået 10 point, og det er acceptabelt, men vores spil i kampene har været alt for svingende. I nogle af kampene, har vi kun været gode i 20 minutter, og det er kun mod Mors og Kolding at vi har været oppe i omdrejninger igennem alle 60 minutter.

 Jeg har kontraktudløb i Skanderborg, når sæsonen er forbi, og jeg vil gerne blive i klubben. Men jeg er godt klar over, at jeg kun har spillet få gode kampe i klubben, og det er mig selv der skal rejse mig, og være lidt mere vild på banen, for jeg ved at jeg kan.

Mit mål

 Mit mål med håndbolden er at spille, så længe det er sjovt for mig 

/Aage Armann

Website Security Test