Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Linus: Den vildeste hjemmebane

Webredaktør, udgivet d. 10. november, 2013

Linus Persson man of the matchVores svenske plankeværk Linus Persson blev fortjent valgt til Man of the match for Skanderborg. 15 redninger og en redningsprocent på 40 blev det til.

Det var en sindssyg kamp og fantastisk at være med i en kamp med så vild en stemning. Holdet kæmper fantastisk og det var en sejr for holdet i dag.

Jeg var utroligt træt i hele 2. halvleg. Jeg tror at stemningen og spændingen gjorde at jeg følte mig træt, for det var en utrolig intens oplevelse at være med i kampen i dag. Kolding spiller godt i perioder, og de fik en del afslutninger fra fløjene med store vinkler, hvilket er svært som målmand. Forskellen i dag er, at vi er gode til at tage, det vi skal tage, og vi bestemte selv, hvad vi ville give dem store chancer på.

Jeg havde et godt tag på Bo Spellerberg, der nok ikke spillede sin bedste kamp i dag. Han skød lidt mere lige ud end jeg forventede, og han har en 3-4 afslutninger hvor han bare skyder lige på mig.

Jeg har aldrig prøvet en stemning som i dag i min karriere, og jeg tvivler på jeg kommer til at opleve det andre steder. Det er en fantastisk hjemmebane, som jeg aldrig havde drømt om.

Linus Persson 345

Website Security Test