Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krickau: Tvis brokker sig ikke

Webredaktør, udgivet d. 30. november, 2013

Nicolej Krickau 2013 12Vi skal uden tvivl vinde på sådan en dag. Vi var ellers hårdt ramt af skader inden kampen men heldigvis er der bare nogle nye spillere der så præstere i stedet. Lars Jakobsen gør det rigtigt godt på venstre back og Michael Pedersen fortsætter heldigvis med at rykke sig i den rigtige retning. Peter Balling spiller klart det bedste i denne sæson og der er generelt ikke en finger at sætte på vores indstilling og indsats i dag, rent offensivt i hvert fald. Før pausen dækker vi til gengæld alt for dårligt op, hvilket 19 mål imod os viser med alt tydelighed. Det bliver til gengæld godt efter pausen.

Det er klart at når man taber en kamp med 1 mål og der kommer så mange tvivls kendelser, så vil det altid blive diskuteret efter kampen. Jeg syntes i hvert fald ikke af Tvis har noget at brokke sig over, og det tror jeg heller ikke de gør i dag.

Den del kan vi jo ikke selv gøre noget ved, men generelt skal vi selv gøre det bedre de sidste 3 minutter hvis vi skal have point fra sådan en hjemmebane som vi spiller på i dag. Vi laver nogle store fejl de sidste 3 minutter og i angrebet lige inden Michael Pedersens udvisning viser vi tegn på lidt ”frys” og viser for første gang en defensiv tilgang til spillet, og den korte sekvens bliver meget afgørende for kampen. Vi kan tage meget positivt med fra kampen men vi kan selvfølgeligt ikke være tilfredse når vi skulle have vundet kampen.

Website Security Test