Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krickau garanterer 1 point mod KIF

Webredaktør, udgivet d. 8. november, 2013

Desværre kun 1 point…

I kampen i morgen mod Kolding må publikum leve med, at vi måske kun tager 1 point fra topholdet. De er rigtig dygtige og har endnu ikke mistet point, så hvis vi skal have begge point, så skal alting selvfølgelig flaske sig. Men 1 point minimum får vi.

Nicolej Krickau 2013 (4)Drengene har trænet rigtig fint, og der er tegninger til at på lørdag og de efterfølgende kampe kan give et par toppræstationer. Kolding råder igen over Lasse Boesen og Lukas Karlsson, som naturligvis styrker deres offensiv en hel del.

Det bliver meget afgørende hvilken højde vi kommer til at stå med defensivt. Alle deres bagspillere er sindssygt godt skydende.

Kontraduellen mellem buerne bliver med 2 fokusområder. Hvordan får vi stoppet Koldings 2-3. fase, og hvordan evner vi selv at lægge maksimalt pres og risiko ind i vores egen kontra.

Angrebsmæssigt skal vi arbejde videre med de gode tendenser der har været i de seneste to kampe. De vil være godt forberedt på Kaagaard og forsøge at smadre løs på alle mand, og det skal vi kunne håndtere.

Vi håber publikum kommer og hjælper os til det ene point… Hvem ved… Måske får vi begge to?

/Krickau

Website Security Test