Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kirk: Vi var i vinderposition

Webredaktør, udgivet d. 16. november, 2013

Morten Kirk Olesen fik ros af Jesper Holm efter kampen, selvom han ikke kom på scoringstavlen.

Morten Kirk Olesen 2013Jeg er dybt skuffet. Vi ligger i klar vinderposition og så stopper vi fuldstændigt med at spille. Det virker som om vi bliver bange for at vinde og vi formår slet ikke at angribe andre steder end direkte ind i midten af BSV forsvaret.

Jeg har ikke selv spillet så meget på det sidste, hvilket er helt naturligt fordi Kaagaard har gjort det godt de seneste kampe. Jeg syntes jeg fik fordelt spillet udmærket men jeg er ked af at jeg afslutter så dårligt som jeg gjorde. Jeg manglede nok lige lidt selvtillid, så havde jeg nok fået en smidt ind omkring ørene af Green, i stedet for at afslutte i bunden af målet hver gang.

Det er super ærgerligt at vi ikke får noget med herfra. Vi har 4-5 kæmpe chancer som vi brænder i den målløse periode midt i 2. halvleg og det blev for dyrt for os i dag. Det er ekstra ærgerligt når Linus Persson igen i dag vælger at stå en super kamp.  

Website Security Test