Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kaagaard: Vanvittig sejr

Webredaktør, udgivet d. 10. november, 2013

Rasmus Kaagaard spillede en meget flot kamp i begge ender af banen, og havde fornøjelsen af at dække Bo Spellerberg op igennem det meste af kampen. Det endte også med at give 3 x 2 minutters udvisninger og dermed et rødt kort.

Rasmus Kaagaard 2013 (15)Vi havde aftalt, at der bare skulle uddeles tæsk og blå mærker i vores forsvar.

De skulle selv have samme behandling, som de selv deler ud i deres forsvar, og det kostede også en del udvisninger til os.

Jeg syntes jeg havde godt styr på Bo Spellerberg. Når jeg fik lidt højde på ham og kom til at stå mand mod mand, så syntes jeg, det lykkedes at få ham presset til at lave mange fejl. Han får af dommerne lov til at lave nogle ting i angrebet, som jeg i hvert fald ikke får lov til i den anden ende, og at holde ligaens indtil nu bedste angrebsspiller nede på 1 spil mål, er jeg ovenud tilfreds med.

Det var en vanvittig sejr, og det er en dejlig følelse at slå danmarks bedste håndboldhold. Jeg syntes oven i købet at sejren var fuldt fortjent.

Da vi kom foran med 4 med 15 minutter tilbage, var jeg sikker på, at Kolding nok skulle komme tilbage, for det plejer de altid at gøre. Så at vi er i stand til at holde dem fra fadet i slutningen af kampen, syntes jeg er stort.

Website Security Test