Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kaagaard runder 100 kampe

Webredaktør, udgivet d. 23. november, 2013

Rasmus Kaagaard spiller kamp nummer 100

25 årige Rasmus Kaagaard spiller i dagens kamp mod TMS Ringsted kamp nummer 100 i den grønne trøje, og 296 scoringer er det blevet til.

Rasmus Kaagaard 2013 (11) Det hele startede på Mors

Det hele startede på Mors, hvor han som ungdomsspiller gik mest op i fodbold, før han som 16 årig rigtig gik i gang med håndbolden. Han var på udvalgte hold for JHF, men efter et halvt år som U18 spiller på Mors, ødelagde han knæet med en korsbåndskade. Cirka 60 kampe på seniorplan på Mors blev det til, før han tog turen til Skanderborg Håndbold, og flyttede samtidigt bopæl til Aarhus

 Meget speciel kamp

Det er meget specielt, at spille kamp nummer 100 for Skanderborg. Det havde jeg ikke tænkt på, da jeg kom til Skanderborg Håndbold, og langt de fleste af de 100 kampe er glædeligvis spillet i Ligaen.

Stolt af den flotte placering

Jeg er stolt af at være med til, og være en årsag til klubbens flotte placering i Ligaen, og jeg er også stolt af mine 100 kampe i dag.

Inde i en god periode

Jeg har været inde i en god periode i de sidste kampe, før jeg havde en mindre god kamp i fredags mod BSV

Uvist hvad der skal ske

Min kontrakt med Skanderborg løber ud til sommer, og det er uvist hvad der så skal ske. Mit mål er på et tidspunkt at komme til og spille i en TOP 5 klub i Danmark, og jeg vil også gerne blive boende i Aarhus.

 

/Aage Armann

 

Website Security Test