Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Johan: Kolding er rutinerede

Webredaktør, udgivet d. 5. november, 2013

19 årige Johan Hansen kom for godt 3 år siden til Skanderborg fra Færøerne, hvor han har boet de første 15-16 år af sit liv. Han fik sin debut på Ligaholdet på udebane mod Aalborg for et par år siden, og han har nu spillet 27 kampe og scoret 53 gange for Skanderborg. Johan Hansen har kontrakt med Skanderborg Håndbold i 3 sæsoner, og han er i gang med sin første sæson som seniorspiller i klubben, efter at have været tilknyttet akademiet SHEA.

Johan Hansen har meldt Landsholdet fra på Færøerne, for at få chancen for at komme til og spille for Danmark, og var i sidste uge med til træning i Svendborg sammen med cirka 30 mand i bruttotruppen for U 20 Landsholdet.

 Johan Hansen 2013 16God blanding

Vores Ligahold består af en god blanding af unge og gamle spillere, og der er en rigtig god kemi på holdet. Vi har i denne sæson vundet de kampe, som vi skulle vinde, men intet ud over det. Nu skal vi møde KIF Kolding i Morten Børup Hallen, som bliver en rigtig svær opgave for de har et godt og meget rutineret hold. Derefter skal vi en tur til Silkeborg og møde BSV, og det bliver også en svær opgave. Kan vi få et point ud af de to kampe, skal vi være tilfredse.

 Vores mål med sæsonen er en 8 plads, men som det ser ud nu er 9. pladsen også et godt gæt

 Mål for resten af sæsonen

 Det er at få noget selvtillid og spilletid. Tim (red. Sørensen) og jeg hjælper hinanden godt på højre fløj, og jeg ser ikke Tim som konkurrent, men som en medspiller.

Mit mål med håndbolden

 Det er senere at komme til en Top 4 klub i Danmark, eller en Topklub i Udlandet.

 

/Aage Armann

 

 

Website Security Test