Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ingen slinger i valsen hos U18D

Martin Hallberg, udgivet d. 17. november, 2013

U18 Drenge 1. Division

Skanderborg Håndbold – Århus Håndbold 2 35-22 (18-8)

Skanderborg hentede søndag holdets fjerde sejr ud af fire mulige i denne sæson, da Århus 2 var på besøg.

Holdene startede lige, men efter ca. 10 min tog Skanderborg teten, og så sig ikke SHEA logotilbage. Sejren blev grundlagt de sidste 20 minutter af første halvleg, som Skanderborg vandt med ti mål. Især på kontraspillet lavede hjemmeholdet mange mål.

Anden halvleg var mere lige end første, men med Skanderborg et lille skridt foran hele tiden. Koncentrationen dalede forståeligt lidt hos de grønne, men der var stadig gode momenter i spillet ind imellem.

Næste kamp er ude mod Randers den 26/11.

Website Security Test