Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Vi mangler fart

Webredaktør, udgivet d. 16. november, 2013

Træner Jesper Holm var ærgelig men fattet efter kampen i Silkeborg fredag aften. På spørgsmålet om “hvad gik der galt” kom Holm med følgende kommentarer:

Jesper Holm 2013 11Man kan såre simpelt ikke vinde mod nogle af de store hold hvis man holder 10 minutters scoringspause. Også selvom vi dækker op igennem hele kampen og holder dem omkring 20 mål.

Vi panikker til sidst i angrebsspillet. I begge timeouts aftaler vi at vi skal have bredt spillet ud til vores fløje der jo scorer på alt, men det kom ikke til at ske. Det må vi tilskrive et dygtigt BSV forsvar, der får løftet på backs og hele tiden får ledt os ind i suppedasen til Benjamin. Han var dygtig til at få bremset vores backs, men vi har jo også selv lært ham det. Til gengæld syntes jeg vi havde godt styr på ham i vores forsvar.

Vores store problem er at vores bagspillere ikke kommer med fart i benene og det kommer til at betyde at vi heller ikke får gang i noget stregspil. BSV er dygtige forsvarsspillere og det var kun Morten Kirk Olesen der fik flyttet deres forsvar i de perioder han var inde.

Skal vi tage de positive briller på, så kan man sige at på en dag hvor vi spiller så kummerligt angrebsspil, alligevel ligger til at vinde kampen efter 45 minutter, det viser da lidt substans for vores hold.

Vi kommer til at mangle mål i både etableret angrebsspil men også på kontra og 2. bølge og jeg var tvunget til at tage Andreas Væver ud i 2 længere perioder da han havde svært ved at få luft.

Det virkede lidt som om at da vi kommer foran med 4 midt i 2. halvleg, så gik det pludseligt op for os at vi var ved at vinde, og så forkrampede vi fuldstændigt. Indtil da havde vi bare fightet røven ud af bukserne og ikke tænkt så meget.

Website Security Test