Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Stolt af mine drenge

Webredaktør, udgivet d. 9. november, 2013

Det er for mig personligt nok den største sejr som træner indtil videre. Jeg er stolt over mine spillere, de slås som sindsyge hele kampen, og vi vinder stort set alle løse bolde kampen igennem.

Jesper Holm 2013 14Der er en fed stemning i hallen i dag, og jeg er glad for at vi endelig kunne give de mange fremmødte en god kamp. Det var både Koldings og vores tilskuere der var oppe at ringe i dag, og den stemning finder man bare ikke i andre haller i Danmark. Vi blev båret frem af vores fans i dag, og det hjalp os helt bestemt i slutfasen hvor alle var ved at blive lidt trætte.

Vi har haft en virkelig god fase i træningslokalet de sidste 2 uger efter sejren i Esbjerg. Jeg var lidt nervøs efter træningen fredag, for det var en rigtig ”dagen før kamp” træning. Jeg var bange for, om vi var blevet lidt for ”kække” fordi vi har trænet godt den sidste periode, men jeg skal da love for at det bare var stilhed før storm.

Vi havde snakket om at Kolding jo skulle tabe på et tidspunkt, og vi var enige om at spille vores chance i dag. Vi skulle satse alt på at løbe mest muligt med de lidt aldrende Kolding spillere, og så måtte det koste nogle fejl frem af banen. Det syntes jeg lykkedes godt, og vores hurtig midte virkede rigtigt godt i dag. Vi lykkedes med at løbe så hurtigt at Lars Jørgensen og Joachim Boldsen flere gange ikke nåede at blive skiftet ind.

Website Security Test