Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Hauge: RIVAL Drengene tilfredse

Webredaktør, udgivet d. 28. november, 2013

U18 drenge træner Rasmus Hauge var godt tilfreds med at U18 RIVAL drengene allerede kvalificerede sig til ligaen onsdag aften i Randers.

Rasmus HaugeHånden på hjertet, så har vi ikke været i tvivl om vi kom i ligaen. Vi er kommet i den klart letteste pulje og er faktisk ikke rigtigt blevet presset endnu. De øvrige puljer har været lidt tættere end vores, men der er ingen tvivl om at det ud over os bliver Tvis, HCM, Århus og Esbjerg der kommer med i ligaen. Det er de 5 bedste hold i Jylland i denne sæson, og den 2ér der kommer med fra vores pulje får det meget svært i ligaen. Til gengæld tror jeg at de 5 nævnte hold kan slå hinanden indbyrdes på kryds og tværs i ligaen. Der er næsten ikke nogen favorit, det bliver rigtigt spændende med dagsformen der kommer til at afgøre de fleste kampe.

Vi starter først i weekenden 22.-23. februar med ligakampene, så der er rigtigt lang tid til at forberede sig. Modsat de fleste andre er jeg godt tilpas med turneringen i U18 i denne sæson. Jeg så dog helst at der blev lavet en 10 holds pulje som spillede en ligeud turnering, men som formen er nu syntes jeg vi får en god mulighed for at træne bedre. Vi har nu en lang periode på 12 uger hvor vi kan arbejde med en masse individuelle mål med spillerne, både fysisk, håndboldmæssigt og mentalt. Jeg syntes starten på turneringen lå lige sent nok, men det var dejligt at have en mere rolig opstart efter ferien.

Rival 11Først og fremmest skal vi sikre en fair afslutning på sæsonen, og sikre at vi vinder de sidste 3 kampe, men der bliver rig mulighed for også at få nogle 2. divisionskampe i benene på drengene i den kommende periode.

Vi arbejder på at tage til Tyskland i februar måned og få nogle kampe mod nogle rigtigt stærke U18 hold, vi har fået nogle gode kontakter efter vores Champions Leauge forberedelser.

Jeg tror det giver en bedre liga at vi får bedre tid til at træne og restituere de første 7 uger efter nytår, og det passer os fint at vi først er færdige en måned efter hvad vi plejer. Januar og februar plejer alligevel altid at være afbrudt af både talenttræning og landsholdspauser, så vi glæder os til at prøve denne form i sæsonen.

U-18 herre

Website Security Test