Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fra Camp Nou til Morten Børup Hallen

Webredaktør, udgivet d. 5. november, 2013

På lørdag den 9. november kl. 15.00 får vi fornemt besøg i Morten Børup Hallen, når det stjernebesatte tophold fra KIF Kolding København kommer på visit.

Vicemestrene kommer til Skanderborg med 9 sejre ud af 9 mulige i bagagen, og fører suverænt herre ligaen foran Skjern Håndbold. Holdet består af lutter kendte stjernenavne, der stort set uden undtagelser er nuværende eller tidligere landsholdsspillere. En sand perlerække af ligaens største profiler og det bliver en oplevelse af de større at byde gæsterne fra Kolding/København velkommen til vore ydmyge rammer i Morten Børup Hallen.

Det bliver første gang at vi kan opleve den spanske landsholdsspiller Albert Rocas, der skiftede fra Barcelona til KIF Kolding København før denne sæson. Der må unægtelig være tale om et mindre kulturchok for den lille højrefløj, fra Camp Nou til Morten Børup Hallen.

Ud over den dygtige spanske højre fløj kan KIF Kolding København mønstre masser af profiler. Kasper Hvidt i målet ligger nr. 1 på målvogter statistikken efter 9 kampe. Gæsterne har suverænt det bedste forsvar i ligaen, hvor de levende kegler foran Kasper Hvidt er så prominente navne som Lars Jørgensen, Torsten Laen og Joachim Boldsen.

KIF KoldingDen offensive del af spillet styres af den svenske stjerne Lukas Karlsson, og der er nok af skytter at spille op til. Navne som Lasse Boesen, Bo Spellerberg og Kim Andersson borger for kvalitet, og også stortalentet Lasse Andersson er trukket i den hvide Kolding trøje op til denne sæson.

Vi har selv fået tanket vigtig selvtillid efter sejren på udebane mod Ribe-Esbjerg, men det er naturligvis en modstander af en helt anden kaliber vi står overfor på lørdag.

Alt i alt er der lagt op til en stor håndbold lørdag i Cigarkassen på Morten Børups Vej. Selvfølgeligt en stor mundfuld for vores lokale drenge, men vi vil spille friskt til og så må vi se hvor langt det rækker. Det er længe siden vi har snuppet en top 5 skalp, så måske tiden er ved at være inde.

Vi håber på en fyldt Morten Børup Hal på lørdag, Kolding fanklubben har meldt sin ankomst, så det er op til de grønne fans at få skabt en hjemmebane opbakning der gør vi kan lave sensationen mod DM favoritterne.

Website Security Test