Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fantomkamp af Karen Mette Fårup

Webredaktør, udgivet d. 23. november, 2013

Damer 1. division

Skanderborg Håndbold – VSH 2002  27-19 (13-9)

Sikker sejr over Sorgenfri

Det blev til en yderst sikker sejr på 8 mål over VSH 2002, da der for 2. kamp i træk blev krydset klinger med et hold fra Sjælland i Cigaræsken lørdag eftermiddag.

Karen Mette Fårup 2Gæsterne kom foran 1-0 men derefter scorede den tidligere storklub ikke i de efterfølgende 13 minutter, og Skanderborg førte da allerede 6-2. Den føring blev aldrig siden sat over styr og Skanderborgs kontante forsvarsspil bekom ikke gæsterne specielt godt. Bag det kontante forsvar stod kampens i særklasse bedste spiller, i form af målkonen Karen Mette Fårup. Hun var trods sygdom ganske enkelt fænemonal imellem stængerne, og hun gjorde alene at kampen aldrig blev det mindste spændende.

Skanderborg er efter dagens sejr oppe på 11 point efter 10 kampe, og en foreløbig 6. plads. Et meget flot resultat af vore nyoprykkede piger, der på fredag optræder på live TV i Morten Børup Hallen, når TMS Ringsted og Kanal Sport kommer på besøg.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Hanne Due Rasmussen 6, Stine Olesen 5, Trine Knudsen 3, Melanie Fuglsbjerg 3, Malene Wissing 3, Mette Larsen 2, Katrine Dalgaard 2, Janne B. Henriksen 1, Henriette Jensen 1, Ine Oldeide 1.

Website Security Test