Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Endnu en sejr til 2 div herre

Webredaktør, udgivet d. 10. november, 2013

2. division herre

Team Vestfyn – Skanderborg Håndbold 33-36 (12-13)

Vi har fået følgede referat fra kampen på Fyn:

Vi kommer flot fra start de første 17-20 min, og er foran med 5-6 mål, hvorefter vi går i stå og Team Vestfyn får udlignet ved 12-12. Vi lykkedes med at komme foran 13-12 lige inden pausen på et straffekast.

Mikkel Kaagaard 2013 1Mikkel Kaagaard spillede en meget flot 1. halvleg.

Efter pausen var vi mere eller mindre i kontrol hele tiden og især Casper Thiel spiller godt efter pausen. Målmand Niels Guldborg var tilbage i målet og bød godt ind med nogle vigtige redninger på de rigtige tidspunkter. Kontra fasen fungerede godt og var med til at trætte Team Vestfyn. Et par dumme udvisninger i slutfasen var ved at bringe spændingen tilbage i opgøret, men vi red stormen af og kørte en forholdsvis sikker sejr hjem på 36-33.

Kampens spiller blev Mikkel Kaagaard, der spillede en meget flot kamp.

2. division herre har nu 8 point efter 6 kampe, og har fået en meget flot start på turneringen med en delt 3. plads. Holdet spiller allerede igen på tirsdag, hvor den storsatsende kontraktklub HK Give Fremad kommer på besøg i cigaræsken kl. 19.15. Det bliver samtidig et gensyn med Andreas Oliver Møller Bjerre, der før denne sæson skiftede til netop HK Give Fremad.

Website Security Test