Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Endnu en flot sejr til 1.div damerne

Webredaktør, udgivet d. 1. november, 2013

Vendsyssel Håndbold – Skanderborg Håndbold 24-28 (12-17)

Lille Kim Lerche blev den store i duellen mod Lille Lars Rasmussen, en duel mellem 2 af de mindste trænere i danmarkshistorien.

Vores nyoprykkede 1. divisions damer vandt en overraskende sikker sejr på 28-24, over topholdet Vendsyssel Håndbold.

1 div damer Skb Roskilde. Hanne DueFørste halvleg bar præg af et utal af tekniske fejl, og langt flest fra hjemmeholdet. Kampen var ganske tæt de første 15 minutter, men herefter fik Skanderborg skabt et hul på 3-5 mål, og kunne fortjent gå til pausen foran med 17-12.

I pausen var der et spændende interview med hjemmeholdets træner Lars Rasmussen, der kommenterede lidt på den meget virak der har været omkring holdet siden den berømte pauseskideballe blev vist på TV.

Lille Lars fortalte at de var meget tilfredse med den meget omtale klubben havde fået, og fortsatte:

”som altid er der jo 2% der syntes jeg er en klaphat, og det lever jeg fint med”…

Efter pausen, der på en fredag aften selvfølgeligt blev krydret med standard dans på hal gulvet, fortsatte Skanderborg hvor de slap. Efter en fejlfyldt indledning, fik Skanderborg stille og roligt indstillet forsvarsspillet, som Vendsyssel aldrig fandt noget modtræk overfor. Bag ved forsvaret stod U18 målvogter Freja Bossen igen en flot kamp. Hjemmeholdet gik i de sidste 30 minutter op i 4:2 forsvar, og fjernede Trine Knudsen resten af kampen. Skanderborg havde ikke de store problemer med at spille sig igennem Vendsyssels tilbageværende 4 forsvarsspillere, og specielt Hanne Due Rasmussen på stregen gjorde en afgørende forskel, og blev fortjent udnævnt til dagens bedste grønne.

Kim Lerche fik endnu en sejr i TV debut kampen, som kan vise sig at koste dyrt. Cheftræneren havde lovet at lade sneen falde i bussen på vej hjem i tilfælde af sejr, og det er med garanti ikke glemt.

Website Security Test