Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Damerne måtte nøjes med uafgjort

Kirsten B Madsen, udgivet d. 10. november, 2013

1.division damer Skanderborg-Tarm Forsum 22-22 (12-10)

Puha.

Vi kunne have fået begge points, vi kunne have stået her bagefter med 0 point. Nu fik vi et, og føler stadig, at vi smed det ene point.

Men vi må jo erkende, at Tarm gjorde det svært for os, vi brændte et hav af åbne chancer, eksempelvis to straffekast, contra og frie skud indover stregen. Den største synder i vores øjne er dog, at modstanderne i overtalssituationer kommer alt for nemt til afslutninger, vi taber stort set alle undertalssituationer 2-0. Denne gang fik vi tre udvisninger, og så kan “læseren” hurtigt regne ud, at vi så taber 6-0 i undertal denne kamp.

Så der er noget, som vi må have ændret i træningslokalet!

Set i bakspejlet er det vel godkendt forsvarsmæssigt, at Tarm scorer 22 mål.

Vi ramte simpelthen bare ikke topniveauet fredag aften – og derfor blev vores angrebsspil vores 1 div damer Skb Roskilde. Hanne Dueachilleshæl, hvor vi brændte for meget, og fik sat gang i Tarm igen, selvom vi flere gange troede, at vi havde dem nede i sækken.

Stor ros til Henriette Jensen for at “stoppe hullet” på venstre back i forsvaret overfor Tarms fintestærke spillere, og Steinunn Hansdottir på venstre fløj fortsatte den gode fremgang, og Karen Mette Fårup i kassen spillede 60 minutter for første gang i år.

Vi må jo heller ikke glemme, at med så ungt et hold, så vil der komme op- og nedture.

Beklageligvis kommer denne “nedtur” til at gå ud over Haderslev næste fredag smiler

Kim Lerche
træner

1.div.damer

 

Website Security Test