Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

AGF`s målmand afgørende

Kirsten B Madsen, udgivet d. 3. november, 2013

U16 Drenge 1. Division

Skanderborg Håndbold – AGF-Viby  20-23 (7-12)

AGF`s målmand afgørende i god topkampSHEA logo

I konkurrencen om pladserne til Ligaen efter jul var kampen mod AGF en af de store, og det blev en intens fight mellem to stærke mandskaber.

SH lagde ud med meget godt og varieret angrebsspil, men fik desværre ikke sat scoringerne ind efter fortjeneste. AGF bragte sig foran med 4-1 efter 10 minutter, og øgede til en 5-målsføring midtvejs i halvlegen ved at møde Skanderborgs angreb med meget kontante tacklinger og ikke mindst hurtige kontraangreb – det kyste SH en anelse.

Derpå fik hjemmeholdet stabiliseret situation og reduceret til 6-9, men fejlprocenten i afslutningerne var meget høj som et resultat af godt  AGF-målmandsspil og afslutninger i hans favorithøjde. AGF fortsatte med at lave lette mål på kontra, mens SH måtte slide sig til sine gennem midteraksen.

De første 30 minutter endte med en 5-målsføring til AGF, som midtvejs i 2. halvleg endda udbyggede føringen til 6 mål efter samme koncept: Emil-redninger og hurtige kontraer, hvor SH ikke nåede at  komme hjem.

Hjemmeholdet begyndte derpå at variere sit spil, og formåede at komme lidt tilbage i kampen. I de sidste 7 minutter ændrede man til et offensivt forsvar, og det forvirrede tydeligvis AGF. Lige pludselig scorede SH alle de ”lette” mål, og de dominerede slutfasen af kampen. Men desværre var afstanden for stor, og nederlaget blev på 3 mål i en intens og seværdig kamp.

Stillinger undervejs:

1-2, 1-4, 2-7, 4-8, 6-9, 7-12(pausestilling), 8-13, 9-15, 11-17, 14-18, 15-20, 20-23

Målscorere for Skanderborg:

Simon Hedehus 8, Kristian Stampe 4, Magnus Nygaard 3, Troels Hübschmann 2, Rasmus Meyer 1, Andreas Due 1, Nikolai Husum 1.

Website Security Test