Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ærgeligt nederlag i BSV

Webredaktør, udgivet d. 15. november, 2013

BSV – Skanderborg Håndbold 24-19 (9-11)

Det blev til nederlag i lokalopgøret mod BSV. Vi havde godt fat i fusionsholdet og førte med 4 mål til der manglede under 20 minutter, men så stoppede vi med at score mål, og så vinder man desværre ingen håndboldkampe. I slutningen satsede Skanderborg hele butikken og lod BSV afslutte de sidste 3 angreb, uden held desværre. Vi endte med at tabe med de noget misvisende cifre 24-19.

Ærgeligt ærgeligt ærgeligt – vi havde virkelig chancen for at få den første sejr ude over BSV idag.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Andreas Væver 9, Peter Balling 4, Martin Risom 1, Rasmus Kaagaard 1, Johan Hansen 1, Kasper Povlsgaard 1, Michael Pedersen 1, Tim Sørensen.

Målscorer BSV:

Benjamin Jakobsen 5, Mads Christiansen 4, Rasmus Nielsen 3, Dennis Kirkegaard 3, Casper Mortensen 3, Nicolai Øris Nielsen 2, Mads Øris Nielsen 1, Chris Jørgensen 1, Kristian Kjelling 1, Frederik Schilling 1.

Website Security Test