Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

2 div herrer slog Give

Webredaktør, udgivet d. 12. november, 2013

2 Division Herrer

Skanderborg Håndbold – HK Give Fremad 33-27 (14-10)

Det blev til en sikker sejr på hjemmebane over storsatsende HK Give Fremad. Skanderborg var svækket af en skade på Casper Thiel, men havde til gengæld fået forstærkning i forhold til sidste kamp fra både Jeppe Krogh og Lars Jakobsen, der begge er på vej tilbage fra skader.

Hjemmeholdet satte sig straks fra start på opgøret og bragte sig foran 5-1 efter 6 minutter, og det skulle vise sig at Skanderborg aldrig lod sig indhente igen. Give kom lidt tættere på ved 12-10 efter 23 minutter, men hjemmeholdet sluttede godt af inden pausen, hvor der stod 14-10 på måltavlen.

Kedde 2Efter pausen kom Skanderborg igen bedst ud, og afgjorde reelt kampen via en føring på 20-12 efter 35 minutter. Resten af kampen var kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Den tidligere Ribe-Esbjerg træner Kristian Kedde Jensen, der nu står i spidsen for Give, blev så utålmodig efter 35 minutter, at han selv trak i korte bukser og gik på banen for at få sat en prop i den truende øretæve. Den 40 årige træner, iøvrigt sponsoreret af Viggo Kartofler, fik sat lidt mere skik på Give holdet og den truende øretæve blev begrænset til 5 mål via slutresultatet 33-27.

HK Give Fremad har satset stort op til denne sæson og drømmer om oprykning til 1. division, men holdet har fået en svær start og har kun fået 6 point i de første 7 kampe, og ligger pt på en 8. plads. Skanderborg har derimod fået en meget flot start som oprykker, og har allerede samlet 10 point på kontoen, også efter 7 kampe, og ligger sågar på en foreløbig 2. plads – dog med en kamp mere end resten af puljen.

Gæsterne måtte stille til start uden vores tidligere playmaker Andreas Oliver Møller Bjerre, der til stor skuffelse for mange af de fremmødte tilskuere, var skadet.

Målscorer Skanderborg:

Lars Jakobsen 8, Martin Risom 6, Mikkel Kaagaard 5, Frederik Bjerg 4, Nikolaj Løgsted 4, Jeppe Krogh 3, Jesper Kusk 3.

Website Security Test