Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

2. div herrerne bankede Odder stort

Webredaktør, udgivet d. 3. november, 2013

2. Division Herrer

Skanderborg Håndbold – Odder Håndbold 29-23 (13-11)

Der var dømt lokalopgør af absolut fineste slags, da Skanderborg og Odder krydsede klinger søndag eftermiddag i Cigarkassen. Odder stillede til start med 3 tidligere Skanderborg ungdomsspillere, Mikkel Møller, Martin Mauer Larsen og Jesper Johannesen, hvilket ikke gjorde mødet mindre spændende.

Det var da også i særklasse de 3 tidligere Skanderborg spillere der var med til at holde Odder inde i kampen før pausen. Holdene fulgtes pænt ad de første 30 minutter men hjemmeholdet formåede at bringe sig foran 13-11 kort før pausefløjtet. Ved pausen var det højst usædvanligt kun 2 Odder spillere på målscorerlisten, Mikkel Møller med 7 og Jesper Johannesen med 4 mål. Til sammenligning havde hele 7 forskellige Skanderborg spillere fået bolden over stregen før pausen.

yoshiEfter pausen satte Skanderborg hurtigt tingene på plads og i løbet af få minutter var de grønne foran 18-12 og kampen reelt afgjort. Resten af kampen var en formsag for de unge Skanderborg spillere, der i realiteten kun skulle koncentrere sig om Mikkel Møller efter pausen. Den hårdtskydende venstre back lavede hele 13 mål i løbet af kampen. Der skulle gå hele 38 minutter af kampen før det lykkedes en ikke tidligere grøn fra Odder at komme på tavlen, da den hurtige Yoshi Tanaka scorede til 13-18. Der diskuteres stadig i katakomberne i Morten Børup Hallen, om denne lynhurtige Yoshi VAR ham fra Mario Kart spillet, og der er vist ikke enighed om dette endnu.

Skanderborg vor oppe og føre med 29-18 men slap så gaspedalen og Odder kunne pynte lidt på tingene med de sidste 5 mål i træk.

Skanderborg er nu placeret på 3. pladsen med 6 point efter 5 kampe, mens Odder forbliver næstsidst med kun 1 point.

Mario 2Målscorer Skanderborg Håndbold:

Mathias Smed 7, Jesper Kusk 4, Johan Hansen 4, Nicolaj Løgsted 4, Casper Thiel 3, Frederik Bjerg 3, Mikkel Kaagaard 3, Rasmus Klug 1.

Målscorer Odder Håndbold:

Mikkel Møller 13, Jesper Johannesen 4, Rasmus Kradrup 2, Jack Hewnessy 2, Yoshi Tanaka 1, Martin Mauer Larsen 1.

Website Security Test