Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 Drenge maltrakterede Randers

Webredaktør, udgivet d. 20. oktober, 2013

U18 Drenge 1. Division

Skanderborg Håndbold – Randers HH 33-13 (16-3)

jacob aaquist 2For år tilbage var arvefjendeopgør mellem Skanderborg og Randers på drenge ungdomssiden nogle drabelige opgør, hvor der var garanti for spænding og dramatik.

Efter dagens åbningskamp i U18 Drenge 1. division, må man konstatere at de tider er ovre. Det er ikke nogen slåfejl i ovenstående pause stilling – der stod 16-3 !

Skanderborg stillede oven i købet op uden bl.a. den nyudnævnte landsholdsspiller Jacob Aaquist, der skulle restituere efter landskampe i Polen, og flere andre skadede spillere, og med fuldt hold tør man næsten ikke gætte på hvad resultatet kunne være blevet.

Der var ganske enkelt for stor forskel på de 2 hold til at der blev tale om enten spænding eller noget der mindede herom. Skanderborg spillede bestemt ikke en af deres bedste kampe og specielt efter pausen havde hjemmeholdet svært ved at holde koncentrationen.

Bertram Obling DM billede 2012Bertram Obling i Skanderborg målet stod en god kamp og ellers var det de 2 højre fløje Mike Haack og Jonas Eichwald der sprang mest i øjnene på en ellers stille dag på kontoret.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Jonas Eichwald 7, Martin Laursen 5, Mike Haack 5, Mathias Smed 4, Jeppe Kjærulff 3, Andreas Nielsson 3, Andreas Laursen 2, Asbjørn Kolding 2, Nicklas Søgaard 2.

Website Security Test