Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 piger videre i Elite Cup

Kirsten B Madsen, udgivet d. 22. oktober, 2013

U16 pigerne videre til næste rundeSHEA logo
Skanderborgs U16 piger er videre til næste runde i elitecuppen efter 32-28 sejr på udebane over 1 divisions kollegerne fra Silkeborg-Voel. Efter en lidt rodet start satte pigerne sig hurtigt solidt på kampen. Føringen blev jævnt udbygget, og med 10 min igen var vi foran med 10 mål. En lidt sløser afslutning gav dog Voel mulighed for ar begrænse nederlaget til de 4 mål. Søndag venter første turneringskamp på hjemmebane mod Randers. Randers der allerede inden sæsonen udråbte sig selv som favoritter til en DM plads. En stor opgave venter holdet, så kom i hallen på søndag og støt pigerne.
Målscorere for skanderborg.
Sofia Deen 9, Annika Jakobsen 7, Michelle Sally 6, Rebekka Jørgensen 4, Stine Kristensen 3, Nicoline Olsen 1, Natascha Kejser 1, Annika Enevoldsen 1

Website Security Test