Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tim Sørensen godt tilpas i Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 10. oktober, 2013

21 årige Tim Sørensen startede med at spille håndbold i Oddense, før han hurtigt kom til Skive, og i sommerpausen fortsatte han til Skanderborg, hvor han nu har spillet 6 kampe og scoret 18 gange.

Undertegnede fik sig onsdag eftermiddag en god snak med Tim.

tim sørensen 2013 6Jeg har i de første kampe spillet både højre back og højre fløj, men jeg føler mig bedst hjemme på højre fløj, og det er på denne plads at min fremtid ligger.

 Sociale i top

 Jeg føler mig rigtig godt tilpas i Skanderborg, hvor jeg er blevet godt modtaget, og hvor det sociale er i top. Jeg kendte jo også på forhånd flere af spillerne, også fra min tid i Skive.

 Prøve noget nyt

 Det var ikke kun på grund af min uddannelse, at jeg skiftede klub. Jeg ville gerne prøve noget nyt, og mit skifte til netop Skanderborg var også fordi jeg forventede jeg kunne opnå spilletid, i stedet for at varme bænk i en større klub. 

 Målsætning

 Vi har i truppen før sæsonstart lagt en målsætning om top 8, men det kræver at vi besejrer de hold som ligger omkring os i tabellen. Jeg tror dog også godt, at vi kan besejre et af de hold som ligger i top 5 i Ligaen senere på sæsonen.

 De kommende 3 kampe mod Aarhus, Sønderjyske og Ribe-Esbjerg bliver vigtige, men det er alle hold som er til og tale med, men hvis vi skal have point, skal vi spille bedre end i Aalborg i fredags, hvor vi brændte alt for meget.

 Kontrakt på 2 år

 Jeg har lavet en 2 årig kontrakt i Skanderborg og det er svært at se længere frem lige nu. Mit mål er senere at komme til og spille for en topklub i Danmark, og så videre til Tyskland en gang senere i karrieren.

 Sammenligning

 Håndbolden er meget af det samme i både Skive og Skanderborg, men vi har mere fokus på den fysisk træning i her i klubben.

/Aage Armann

Website Security Test