Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

SLAGET OM ØSTJYLLAND…..

Webredaktør, udgivet d. 11. oktober, 2013

Imorgen lørdag står endeligt SLAGET OM ØSTJYLLAND, når vi drager til NRGI arena og Århus Håndbold.

Et traditionelt lokalopgør med mere end blot 2 point på spil.

SlagetSidste sæson endte med 10 måls sejre til udeholdene i begge kampe i ligaen, mens semifinalen i Final4 endte med en snæver 1 måls sejr til Århus. Begge kampe i ligaen sidste sæson, var præget af et af holdene var plaget af mange skader, men op til kampen imorgen melder begge trupper stort set om fuldt hold. Der er derfor lagt op til en direkte styrkeprøve mellem de 2 klubber, der begge gerne vil blande sig i top 8 striden.

Der forventes mange tilskuere på lægterne når kampen fløjtes igang kl. 15.00 i Århus.

Internt mellem holdene startede kampen allerede i onsdags, da TV2 var forbi og lave et indslag om det store lokalopgør. Det vises formodentligt i TV2 sporten iaften, men du kan se en lille forsmag på nedenstående link:

Vi håber på stor grøn opbakning i NRGI Arena imorgen kl. 15.00 – medbring Århus Stiftstidende fra lørdag 12/10 og få 2 gratis billetter ved indgangen.

 

 

Website Security Test