Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – Sønderjyske 32-35

Webredaktør, udgivet d. 16. oktober, 2013

Skanderborg Håndbold – SønderjyskE 32-35 (18-20)

Det blev desværre ikke til point mod Sønderjyske onsdag aften i en ellers godt fyldt Morten Børup Hal. Det blev en sand målfest med hele 67 scoringer men på trods af den fine underholdning var det et meget slukøret hjemmehold der forlod hallen efter kampen.

Liga 2013 12Første halvleg startede fint for hjemmeholdet, der lykkedes med gode aktioner fra specielt Mads Thomsen i angrebet og mange kontra scoringer. Forsvaret stod faktisk ok men det helt overskyggende problem var manglende redninger fra de 2 grønne målmænd. Med lidt god vilje havde begge målmænd en enkelt redning hver før pausen, hvilket 20 Sønderjyske mål vidnende meget godt om. Skanderborg var foran med 2-3 mål det første kvarter men Sønderjyske kom op på siden af hjemmeholdet efterhånden som 1. halvleg skred frem. En tynd udvisning af Rasmus Kaagaard efter 28 minutter betød at gæsterne kunne gå til pause foran med 20-18, men intet var afgjort.

Efter pausen faldt kvaliteten i Skanderborgs forsvarsspil men til gengæld fik Linus Persson fat i væsentligt flere bolde. Hjemmeholdet kunne som i flere tidligere kampe ikke holde kontra frekvensen efter pausen og Sønderjyske fik udbygget et forspring på 3-4 mål midtvejs i 2. halvleg. Skanderborg satsede til slut hele butikken men kom aldrig tættere på end de 3 mål som nederlaget endte med.

Sønderjyske manifesterede sig som tophold mens Skanderborg må pakke drømmene om slutspil ned for denne gang.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Andreas Væver 6, Rasmus Kaagaard 6, Mads Thomsen 4, Kasper Povlsgaard 4, Peter Balling 4, Tim Sørensen 3, Michael Pedersen 3, Martin Risom 1, Johan Hansen 1.

Målscorer SønderjyskE:

Andreas Toudahl 9, Simon Kristiansen 6, Claus Kjeldgaard 5, Andres Zachariassen 5, Kenneth Bach Hansen 4, Casper Zachariassen 2, Magnus Gullerud 2, Martin Pedersen 1, Steffen Riisbøl 1.

Website Security Test