Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Damerne mod Bjerringbro fredag 19.30

Kirsten B Madsen, udgivet d. 17. oktober, 2013

1. division damer møder Bjerringbro i Morten Børup Hallen

Efter sidste fredags irriterende nederlag i Hadsten, hvor vi følte, at vi smed et point i slutminutterne, så er der i dag igen
lagt op til en ny gyser imod Bjerringbro, som er kommet fremragende fra start.

Kim Lerche Mikael JensenMen hvis vi kan få løftet forsvaret op på samme niveau, som i Hadsten, og samtidig lægge lag på angrebsspillet (kan næsten ikke undgås), så bliver det en tæt kamp imellem vores hurtige spil og Bjerringbros rutine – og så betyder de points, som man har på kontoen pt. altså ikke noget. Så bliver det dagsformen og attituden, som afgør pointfordelingen.

Vi vil i dagens kamp lægge ekstra vægt på løbearbejdet og omstillingsspillet begge veje, og håber, at det kan gøre ondt på Bjerringbro, som er ved at have alle spillere klar efter et kæmpe felt-lazaret i træningskampene.

Bjerringbro har en fremragende start-7´er, hvor det naturligvis gælder om at stække Simone Kristiansen, Helle Walentin og Gyldenløve. Men vi må heller ikke sætte gang i deres contramaskiner på fløjene osv. osv.

Vel mødt til Bjerringbro, alle tilskuerne og ikke mindst til dommerne.

Og lad os så få lidt larm på lægterne!

Vi spiller bedst med opbakning.

 

Kim Lerche/træner 1.div.damer

Entrepris er 40 kr. for voksne over 18 år.

 

Website Security Test