Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Povlsgaard nærmer sig 150 kampe

Webredaktør, udgivet d. 29. oktober, 2013

Kasper Povlsgaard nærmer sig kamp nummer 150 for Skanderborg, og i alt små 400 kampe er det blevet til. 31 årige Kasper Povlsgaard har spillet i Lemvig, BSV, Mors/Thy og Skanderborg, hvor han nu har spillet 141 kampe og scoret 419 gange. Der er kun 7 spillere i Skanderborg Håndbold, som har spillet flere kampe for klubben.

Povlsgaard er i gang med sin 6. sæson for Skanderborg Håndbold, hvor han været på banen i alle kampe, og han har undgået betydningsfulde skader.

Søndag morgen fik undertegnede en snak med vores anfører, dagen efter at Kasper Povlsgaard havde spillet sin bedste kamp i denne sæson

 Dejlig sejr

Kasper Povlsgaard 2013Det var dejligt med en sejr i lørdags i Esbjerg, men det var ikke det kønneste spil, der blev vist. Før pausen var der ingen af holdene som havde styr på forsvarsspillet, men efter pausen gik begge hold ned i en 6-0 forsvarsopstilling, og det blev meget spændende, men det burde det ikke være blevet, men vi havde meget besvær med at styre Matias Helt. Det var dejligt, at Linus Persson fik styr på Esbjergs fløje efter pausen.

 Tilfreds med egen præstation

Jeg var tilfreds med min egen præstation i Esbjerg i lørdags. Jeg fik scoret på de chancer som jeg fik, fik skaffet et par straffekast, og havde også et par gode screeninger. Jeg fik ikke den bedste opstart på denne sæson, hvor jeg kun havde 4 træningspas før Mors/Thy kampen, og jeg fik ikke trænet så meget som de andre spillere i truppen, men nu er jeg ved at være der. Nu kan jeg spille mere og være mere med i kampene. (red. Povlsgaard blev skadet Grundlovsdag i pokalkampen mod Kolding)

 Første ni kampe i sæsonen

Vi har spillet ni kampe og fået 8 point. Det må være godkendt, for man siger jo, at hvis man i snit kan få et point pr.kamp, så er det godt, og vi har vundet de 4 kampe, mod hold som ligger under os i tabellen. ( Mors/Thy, Nordsjælland, Skive og Ribe/Esbjerg). Men vi har været skuffet over vores indsats i et par kampe.

 Hvem har overrasket af topholdene

Af de 5 tophold i tabellen, har GOG overrasket mest, de har et rigtig godt HOLD.

/Armann

Website Security Test