Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – Aalborg

Webredaktør, udgivet d. 3. oktober, 2013

VI skal videre med processen…

Når vi på fredag skal i aktion i Ålborg bliver det med et uændret konstant fokus på den spillemæssige adfærd. Vi spillede nogle rigtig fine offensive minutter mod Nordsjælland i lørdags, til gengæld var forsvaret i store perioder ikke af høj nok kvalitet. Det er altså masser at arbejde på i begge ender af banen.

nicolej Krickau 2013 3Projektet i Ålborg rent defensivt, bliver at kunne håndtere det store tryk og den store acceleration de kommer med på krydsspillet. Derudover skal vi se om vi ikke kan holde stregspiller Jacob Bagersted nede på et hæderligt niveau. Offensivt bliver det opgaven hurtigt at afkode hvilke prioriteter Ålborg lægger for dagen i deres 6-0. Det har været meget forskelligt hvor agressive de har været. Når det er afkodet, så handler det selvfølgelig om at få de rigtige spillere i spil i de rigtige sammenhænge. Det er bestemt en opgave der er lettere sagt end gjort. Vi tager i hvert fald til Ålborg med ambition om at få endnu flere grønne spillere til at præstere og med en ambition om at vinde. Hvem ved… Måske får klubben for første gang i nyere tid 3 ligasejre i streg. Ualmindelig svært bliver det selvfølgelig, men hvorfor ikke?? Nå jo.. Der kan hurtigt laves en top 300 over gode grunde til ikke at vinde, men jeg kunne også komme med et par grunde til at vi gør. Og det er så dem vi jagter.

 

Krickau

Website Security Test