Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Ribe/Esbjerg – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 25. oktober, 2013

Taktik? Fight? Vilje? Teknik? Fysik?

Hvad skal kampen på lørdag i Ribe vindes på?

Det spørgsmål stilles helt sikkert i både Ribe og hos os i Skanderborg. Konklusionen hos os er, at alle parametre bliver afgørende i en så vanskelig og intens situation, som begge hold befinder sig i.

* Det fysiske består af evnen til at tage imod klø uden at lade sig påvirke samt selv at give noget.

* Viljen består i at vinde alle marginalsituationer ved at ville det mere end de andre. Løse bolde, returløb etc.

* Teknikken består i at kunne minimere antal af tekniske fejl samt antallet af tabte dueller. Netop duelspillet er megetafgørende for Ribe, så her skal vi kunne matche dem, hvis vi skal have en chance.

* Det sidste er det taktiske. Det må man tage til Esbjerg for at se på lørdag !

Jesper Holm Nicolej Krickau 2013Vi glæder os meget til at udfordre en meget kompetent modstander, som man må forvente er i samme båd som os selv. Derfor har kampen det ekstra krydderi og den ekstra spænding, som man skal kunne håndtere positivt, hvis man skal vinde.

Kampen fløjtes igang på lørdag kl. 14.30 i Dokken i Esbjerg.

Krickau

Website Security Test