Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mousing positiv over skifte

Webredaktør, udgivet d. 22. oktober, 2013

Før sæsonen fik vi tilgang af 21 årige Lars Mousing, som tidligere har spillet i Nordsjælland, Ajax og AG København. Lars har nu spillet 8 kampe for os og 9 scoringer er det blevet til.

Lars Mousing 201360 U-landskampe

Lars har spillet omkring 60 ungdomslandskampe, og i sommer var han med til U 21 VM i Bosnien-Herzegovina.

Det har været positivt at komme til Skanderborg, hvor der er rigtigt gode holdkammerater. Men holdet kan godt præstere noget mere, end vi har gjort. Vi skal tage os noget mere sammen, for vores spil har ikke været godt nok endnu.

Hvorfor tog du over til Jylland og Skanderborg

 Jeg vil gerne udvikle mig så meget som muligt som håndboldspiller, og jeg vil også gerne på A Landsholdet en gang om nogle år.

Gode forhold

 Der er gode træningsforhold i Skanderborg, hvor jeg specielt godt kan lide at være i Morten Børup Hallen. Det er tydeligt det er en rigtig håndboldklub og der er en bedre klubfølelse end jeg oplevede i Nordsjælland.

Esbjerg/Ribe på lørdag

Vi har spillet dårligt gennem mange af de første 8 kampe, og vi skal tage os sammen og spille bedre, hvis vi skal have point med hjem fra Esbjerg. Esbjerg har ikke en spiller som Mads Mensah fra Aalborg, og i Esbjerg skal vi kunne lukke deres angrebsspil ned.

 

/Aage Armann

Website Security Test