Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Matias Helt: Sur og skuffet

Webredaktør, udgivet d. 28. oktober, 2013

Vores tidligere playmaker Matias Helt skiftede til Ribe-Esbjerg før denne sæson. Matias var klart bedste mand for de blå sort stribede og voldte Skanderborg store problemer i store dele af kampen.

Matias Helt 2013 5Hele holdet er vist skuffede over vi tabte til Skanderborg. Vi sidder lidt med den følelse at vi havde chancen for at lukke kampen i starten af 2. halvleg, men Linus Persson fik reddet stormen af og pludseligt var vi bagud med 2 mål. Jeg syntes vi spillede bedst på det tidspunkt af kampen, men Linus vandt desværre målmands duellen klart i min optik og var en stor del af grunden til at vi ikke fik point. Jeg er sur og skuffet over at vi ikke udnytter at vi spiller godt i 45 minutter, men en håndboldkamp varer jo som bekendt 60 minutter.

Vi begynder at ændre i vores angrebsspil da vi ikke udnytter vores chancer, og det var en fejl. Vi spillede os til pæne chancer men brænder bare, så vi skulle bare have fortsat med de løsninger som virkede.

Hvad har du oplevet som de største forskelle på Skanderborg og Ribe-Esbjerg

trafikNiveau mæssigt er holdene jo meget tæt på hinanden og det så vi jo også i dag. Jeg bor stadig i Århus og pendler frem og tilbage mellem Esbjerg og Århus. Der er heldigvis 2-3 andre spillere også fra Århus, så det er knap så ensomt at køre de mange kilometer på motorvejen. Det er selvfølgeligt underligt at bo så langt væk fra klubben som vi gør, det har jeg ikke prøvet før, men jeg er glad for at være hernede.

Den største forskel mellem REH og Skanderborg er måden vi træner på. I Skanderborg trænede vi ekstremt meget kontra mens vi hernede træner rigtigt meget duel spil. 2 mod 2, 3 mod 3 osv. er en stor del af vores træninger, og det fylder meget mere end det gjorde i Skanderborg. En anden stor forskel er også at vi her er en liga trup på 15-16 mand og med en 3-4 skader så er vi ikke så mange tilbage til træningerne. I Skanderborg trænede vi fast med SHEA eleverne og der kunne vi godt have træninger hvor vi næsten var for mange i hallen. Det er klart at der også er en stor forskel på trænerne i de 2 klubber. Nick og Jesper har jo hver deres måde at gøre tingene på.

Jeg er overrasket over at vi har haft størst problemer i det defensive i denne sæson. Alle var enige om at vi havde et godt forsvar og omvendt tvivlede mange på om vi kunne lave mål nok med vores mange små spillere. Det har været lige omvendt, vi laver masser af mål men lukker desværre over 30 mål ind i gennemsnit hver kamp, og så er det altså svært at få point.

Website Security Test