Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Linus: Mangler redninger

Webredaktør, udgivet d. 17. oktober, 2013

Vores svenske islæt i målet Linus Persson, var en meget skuffet mand efter nederlaget til Sønderjyske.

Linus Persson 2013Det blev en mærkelig kamp, for jeg syntes vi dækker fint op i 1. halvleg og presser Sønderjyske til at lave en masse fejl. Vi får dem presset ud i nogle dårlige fløjafslutninger, som jeg bare SKAL have redninger på. Det lyder måske underligt, men jeg var tilfreds med forsvaret i 1. halvleg, det er bare mig der ikke tager det jeg skal.

Efter pausen syntes jeg til gengæld, vi dækker skidt op og mange af de redninger jeg havde efter pausen, var i kategorien heldige syntes jeg. Derfor var det ekstra ærgerligt at jeg og Guldborg, ikke får de redninger vi skal have i 1. halvleg, for så havde det set helt anderledes ud.

Sønderjyske har et rigtigt godt hold, og de kører os fuldstændigt over i kontrafasen. Når man stod inde i målet, føltes det som om de lavede 20 mål i 2. fase kontra, det er nok i overkanten, men de var fantastiske i den fase af spillet.

Vi spiller fint angrebsspil, og det var godt at se Michael Pedersen spillede sin bedste kamp i denne sæson, men vi taber kampen på manglende redninger før pausen, og dårligt forsvarsspil efter pausen.

Website Security Test